Ortaokul

Okulumuz her öğrencinin akademik, sosyal ve kültürel alanlarda kendine özgü ilgi ve yeteneklerini keşfetmesine olanak sağlayan zengin öğrenme ortamları sunmaktadır.

Öğrenci merkezli ve yapılandırmacı sınıf modelinin esas alındığı ortaokul kısmında öğrencilerimiz, bireysel olarak ya da küçük gruplarda çalışır, problem çözme, görüşlerini paylaşma, bilgi toplama ve analiz etmede ortak kararlara varırlar. Öğretmenlerimiz, öğrenmeyi kolaylaştıran bir sınıf ortamı yaratarak öğrencilerin çalışmalarını izlemekte ve onlara yol göstermektedirler.

Öğrencilerimizin, bireysel farklılıklarını gözeterek bütünsel gelişimlerini destekleyen, teknoloji ile donanmış öğrenme ortamlarında, bilimsel yöntem ve tekniklerle başarıya ulaşmaları hedeflenmektedir. 3 boyutlu fen bilimleri ve matematik içerikleri, Ardunio ve Akıl Oyunları ortam ve teknoloji desteği sağlayan çalışmalarımızdan bazılarıdır.

Ortaokulumuzda 14 derslik mevcuttur. Şubelerimizde öğrenci sayısı 26 öğrenci kontenjanı ile sınırlıdır. Haftada 40 saat ders yapılan okulumuzda öğrencilerimiz, ders programlarına ait dersliğe giderek eğitim-öğretim süreçlerine devam etmektedirler. Ayrıca ortak kullanım alanları olan spor salonu, yüzme havuzu, konferans salonu, drama salonu da eğitim-öğretim faaliyetleri için öğrencilerimize açıktır.

Detaylı bilgi için sizi arayalım.