Ortaokul

TED Kocaeli Özel Ortaokulu’nda öğrenciler tüm dersler için dersin kazanımlarına uygun materyallerle donatılmış özel sınıflarda eğitim görürler. Ortaokul öğrencilerinin kullandığı; Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Yabancı Diller Derslikleri ile Fen Bilimleri ve Bilişim Teknolojileri Laboratuvarları, Kütüphane, 3D Salonu ile Müzik ve Görsel Sanatlar Atölyeleri bulunmaktadır.

Ortaokulumuzda 14 derslik mevcuttur. Şubelerimizde öğrenci sayısı 24 öğrenci kontenjanı ile sınırlıdır. Haftada 45 saat ders yapılan okulumuzda öğrencilerimiz, ders programlarına ait dersliğe giderek eğitim-öğretim süreçlerine devam etmektedirler. Ayrıca ortak kullanım alanları olan spor salonu, yüzme havuzu, konferans salonu, drama salonu da eğitim-öğretim faaliyetleri için öğrencilerimize açıktır.

Detaylı bilgi için sizi arayalım.