Okul Öncesi

Okulöncesi eğitimi, çocukların bilişsel, sosyal ve duygusal gelişimlerini şekillendiren kritik bir aşamadır. Geleceğin kuşakları çok yönlü bireyler olmalıdırlar. Hızla gelişen teknolojiye ve değişen dünyaya uyum sağlayabilecek nesiller yetiştirmek gerekmektedir. Günümüz mesleklerin yapısı ve iş yapma yöntemleri değişmektedir. Kişinin birden fazla alanda rol aldığı ve farklı uzmanlık alanlarına ait değişik özelliklerin tek bir pozisyonda birleştiği yeni işler oluşmaktadır. Örneğin, bir bilişim yöneticisinin pazarlama konusunu da bilmesi ya da bir pazarlama uzmanının sosyal medya gibi dijital pazarlama yöntemlerini de etkin bir şekilde  kullanması beklenmektedir. 4.0 Endüstri Devrimi ile birlikte gelişmeye başlayan bu yeni akıma iş dünyasında hibrit yani “melez” özellikler denilmektedir.

Günümüzde hızla gelişmeye devam eden dünyada, Okulöncesi eğitimi çocuklara çok yönlü ve bireysel özelliklerine dayanan oyun temelli eğitim sunarak uyum sağlama yeteneği ve küresel bakış açısı kazandırmalı. Okulöncesi eğitimde başarılı sonuçlar alabilmek için bireysel ihtiyaçlara odaklanılmalı, sanat ve spor dallarında etkin içerikler sunulmalı, öğrencilerin sosyal yeteneklerini ve ekip içinde çalışma becerileri geliştirilmeli ve uygun teknoloji araçları ile öğrenme deneyimlerini zenginleştirilmelidir.

Detaylı bilgi için sizi arayalım.